EETERIJ DE RUIF

EETERIJ DE RUIF Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 499 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eeterij de Ruif. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 19:52 Eten was niet heel warm en lekte uit de tas.
15 feb 2022 om 13:49 Wij komen van ver en bestelden in ons hotel. Wat is de patat hier lekker en goed vers! Alle snacks waren goed behalve de vegetarische kroket, kan een kwestie van smaak zijn. Gemiste kans, je kan niet bij elke snack een broodje kiezen. Dat zou fijn z
14 feb 2022 om 16:02 Top!weer
3 feb 2022 om 10:38 Eten was heerlijk!!!
2 feb 2022 om 22:22 Eten was super lekker
30 jan 2022 om 21:03 2 uur moeten wachten op een frietje en een paar snacks.. heel jammer
30 jan 2022 om 19:55 Eten zeer goed en lekker warm bezorgster was zeer vriendelijk zeer zeker een van de beste frietzaak van bergen op zoom
27 jan 2022 om 23:26 Ontzettend goede ervaring! Er zat wat haast achter onze bestelling. Toen we even belde a.d.h.v onze bestelling, werd dit gelijk opgepakt. Vriendelijke dames aan de telefoon. Echt top!
22 jan 2022 om 19:33 Boeren friet deluxe besteld .... Verrukkelijk!
20 jan 2022 om 9:40 Wij hadden friet met stoofvlees en een gordonbleu menu, de bezorging perfect ..snelheid niets te klagen..smaak ook geweldig...maar een minpuntje ons eten was koud....we hebben daarom niet alles opgegeten, want dan vervalt de smaak.....
16 jan 2022 om 19:34 Een heerlijke gyros schotel besteld en was super lekker en zeer zeker genoeg. En de tzatziki was ook lekker. Zeker een aanrader en ga zeker vaker bestellen.
16 jan 2022 om 18:57 Mijn vrouw heeft de de ruijf een prive gestuurd via Facebook. Verder hebben we lekker gegeten, het eten was warm en smaakte verder goed.